Grillikauden avajaiset

Grilled eggplant, cherry tomatoes and cheese

Tässä vaiheessa grillailu tapahtui tosin vielä kotiuunissa. Siitä huolimatta tuntui ihan kesältä.

Palaan blogin pariin seuraavan kerran ensi viikolla. Sitä ennen luvassa on työvuoro, poikaystävän läksiäiset ja kolmen päivän loma Tallinnassa. Siihen asti siis, hauskaa pääsiäistä!

Grillatut munakoisot & kirsikkatomaatit sekä kotijuustoa (yhdelle)

1 pieni munakoiso

kirsikkatomaatteja

puoli pakettia kotijuustoa

Valmista mausteöljy: kaada lasiin oliiviöljyä, juoksevaa hunajaa, suolaa, pippuria, yrttejä ja murskattua valkosipulia.

Viipaloi munakoiso, levitä viipaleet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja itketä ne (eli sirottele viipaleiden päälle suolaa ja odota kymmenisen minuuttia). Pyyhi munakoison kyyneleet talouspaperilla pois ja sivele viipaleiden päälle öljyä. Ripottele kirsikkatomaatit samalle pellille viipaleiden väliin.

Grillaa kasviksia uunissa ensin noin kymmenen minuuttia ja ota sitten tomaatit pois (ehtivät sopivasti jäähtyä syömistä varten). Jatka munakoisojen grillaamista vielä toiset kymmenen minuuttia. Kun munakoisotkin ovat valmiita, kasaa ne kotijuuston ja kirsikkatomaattien kanssa lautaselle.

Mainokset

2 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

2 responses to “Grillikauden avajaiset

  1. Hauskaa pääsiäistä sinullekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s