Ravintolapäivä huomenna!

Byrokratia tuntuu aiheuttavan useille uraansa aloitteleville ravintola-alan yrittäjille melkoisesti päänvaivaa. Viimeisen vuoden aikana säädöskiemuroihin ja jäykkiin asenteisiin ovat törmänneet muun muassa Kahvila Sävyn, Camionetten ja Töölönlahden kesäkahvila Tyynen omistajat.

Huomenna järjestettävä Ravintolapäivä on näpäkkä vastalause spontaanimman ja vapaamman ravintola- ja ruokakulttuurin puolesta. Kuka tahansa on saanut ilmoittaa mukaan oman ravintolansa. Tarjonta onkin varsin kattavaa: ravintoloiden joukosta löytyy muun muassa koiraystävällinen ravintola, yösnägäri, satukahvila, riksa- ja pyöräbaarit… Huomenna ei siis tosiaan tarvitse tyytyä vain yhteen!

Tapahtuman Facebook-sivuilta löytyy lisätietoa ja tiedot kaikista osallistuvista ravintoloista. Aivan loistava tapa viettää aurinkoinen lauantai! :)

Kuva on tapahtuman FB-sivuilta sekin.

Mainokset

4 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

4 responses to “Ravintolapäivä huomenna!

  1. Kuulostaa aika hauskalta!

    Minäkin olen viime päivinä tutustunut kaiken näköisiin säädöksiin ja hygieniakoodeihin sillä jossain vaiheessa on tarkoitus avata täällä Hollannissa oma pieni kahvila;)

  2. Pieni kahvila on ollut mun unelma varmaan ihan aina;) Suunnitelmissa on sellainen pienenpieni kahvila jossa on vain muutama pöytä sisällä ja muutama ulkona. Jossain vaiheessa kun ollaan toteutuksessa pidemmällä niin varmaan esittelen ideaa blogissani vähän enemmän;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s